Яхния с бакла и джоджен

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
1527202323922
Яхния с бакла и джоджен
Снимка: Valentina Psaltirova
1 / 3
21/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции3
"Постна яхния с бакла - една рецепта, която искате да опитате"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържва се лукът.

Добавя се измитата бакла, да се задуши, слага се червеният пипер и солта.

Залива се с гореща вода, да се свари.

Малко преди готовност се слагат доматите и джодженът.

Сервира се топла.

Върви с кисело мляко.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: