Каша с червени чушки и сирене

ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваНовак
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
  • Преглеждания общо591
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрява се олио в дълбок тиган. Сипват се нарязаните и обелени червени чушки.

Прибавя се брашното, разбърква се добре, да няма бучки. Налива се прясното мляко, като се бърка непрекъснато, докато се сгъсти.

Оставя се кашата да поври няколко минути и сваляме от котлона.

Сервира се поръсена с натрошено сирене и ситно нарязан магданоз.

Кашата е чудесна и бързо се приготвя.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0

Коментари (1)

Янка Горанова
Много обичам мляко с печен пипер. Страхотна комбинация. Облизвам си пръстите. Аз обаче го правя без сирене и с повече мляко.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни рецепти