Питки с кайма и моцарела

29/05/2016
Наталия Петрова
отНаталия ПетроваГотвач3536692572
Приготвяне25 мин.
Готвене10 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо516
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и с каймата и магданоз се запържват до готовност в тиган с малко олио (4-5 с.л.).

Разрязваме хлебчетата на две, слагаме долната им част в тавичка, разпределяме каймата върху тях, след това резени моцарела, след това настърган кашкавал.

Затваряме с другата част на хлебчетата и мажем с жълтъка и поръсваме с малко ситно нарязан магданоз.

Печем в загрята на 200 градуса фурна за 10-15 минути.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Катя Благоева
Много са вкусни и аз често прави и слагам и с извара правя и стават много вкусни!
0
0
Plesneva
Plesneva
29.05.2016 17:55
Toва е чудесно за и за закуска и за бърз обяд.
0
0
Наталия Петрова
Да подходящи са и за обяд и за закуска,много сочни и меки.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв