gotvach.bg»Рецепти»Паста»Вегетариански фусили

Вегетариански фусили

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4492k2k1k5
Вегетариански фусили
Снимка: Monika Ivanova
1 / 2
29/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявате фусилите за 10-12 минути в подсолена вода.

Докато те се варят, белим и режем гъбите, настъргваме моркова и слагаме олиото в тиган на котлона да се загрее.

Когато се е сгорещило, слагаме печурките и моркова в него и след 2-3 минути, добавяме граха и сметаната.

Изцеждаме фусилите и ги размесваме с готовия зеленчуково-сметанов сос.

Настъргваме кашкавал и разбъркваме отново. Поднасяме ги украсени с маслинки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: