Панирани миди с бира

Панирани миди с бира
Снимка: Taurus9534
1 / 4
30/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"Хем са с бира, хем вървят идеално със студена бира...какво повече да искаме?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мидите се измиват и почистват. В тиган се загрява олио, сипват се мидите и магданозът, без да се реже, и се задушава с капак за 3 минути, докато се отворят.

После се изваждат в купа. Приготвя се панировка от дадените продукти, разбърка се на паста.

Топим мидите в панировката и пържим в загрята мазнина.

Поднасяме с резен лимон и студена бира.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: