Ципура на барбекю
Orada sa limunom na roštiljuBarbecued Sea Bream
gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Ципура на барбекю

Ципура на барбекю

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9586k
Ципура на барбекю
Снимка: Севда Андреева
1 / 3
31/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
16 мин.
Общо
36 мин.
Порции
2
"Ципурата е страшно вкусна риба, особено когато е приготвена на барбекю - няма да ни омръзне на го повтаряме"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме рибите и ги натъркваме с лимона, посоляваме ги и ги ръсим с мащерката.

Загряваме барбекюто и го намазняваме със зехтина.

Поставяме рибите и ги печем по 8 минути от всяка страна.

Сервираме с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: