gotvach.bg»Рецепти»Риба»Панирани рулца от раци

Панирани рулца от раци

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k11k5
Панирани рулца от раци
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 4
10/12/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"Когато нещо се приготвя по-бързо, отколкото бирата изстива, значи говорим за перфектното бирено мезе"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рулцата от раци се обелват от целофана и се посоляват съвсем малко.

В купа си разбивате яйцата с брашното до гъстотата на гъста боза, може да добавите и малко бира, ако ви се е получила гъста смес.

Поръсвате с черен пипер. Всяко рулце потапяте в панировката и пържите до златисто.

Панираните рулца от раци са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: