gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Свинска Супа»Чорба-трезве от свинска пача

Чорба-трезве от свинска пача

Чорба-трезве от свинска пача
Снимка: Веселина Константинова
1 / 4
04/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции8
"Едно ястие, което няма нужда от реклама - действа винаги безотказно!"

Необходими Продукти

  • свинска пача - 1 буркан
  • прясно мляко - 200 мл
  • сол
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • чесън - 5 - 6 скилидки
  • оцет - 1 к.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подходяща тенджера налейте около 1.5 л вода и сложете да заври. Добавете свинската пача, прясното мляко и оставете да поври за около 5 мин.

Налейте прясното мляко и овкусете със сол. Добавете червения и черни пипер. Варете още около 10 мин.

Обелете чесъна и го нарежете на много ситно. Добавете го към оцета.

Готовата чорба поднесете с оцет, чесън и люти чушки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: