gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Дроб Сарма»Традиционна дроб сарма

Традиционна дроб сарма

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
2571k3722k1
06/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
100 мин.
Порции
6
"На нас се пада тежката задача да опазим традициите, затова ставаме да си сипем втора порция Дроб сарма"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържва се в мазнина лукът, нарязан на дребно, лападът, киселецът и доматено пюре.

След това се добавя ориз, дреболиите /те са сварени предварително и нарязани на дребно/, подправките и се налива вода.

Пече се до готовност.

Може да се поднесе с кисело мляко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: