Риба под шуба

11/06/2016
Люси
отЛюсиНовак20107
Приготвяне35 мин.
Готвене55 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо911
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата19
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг1 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете най-напред цвеклото, морковите, картофите и яйцата, след което ги нарежете на кубченца - само яйцата намачкайте с вилица.
Започнете да редите в купа в следния ред:
- пласт картофи
- лук
- по-едри парчета сельодка
- картофи
- мажете с майонеза
- моркови
- майонеза
- по-дебел слой цвекло
- майонеза

Оставете салатата да престои за 2 часа на стайна температура - така майонезата ще попие в продуктите. След това прехвърлете в хладилник.

Украсата е по ваш вкус.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Марияна
Марияна
11.06.2016 15:06
Благодаря за отговора, в такъв случай няма да рискувам.И аз съм ги правила със сварени глави цвекло.
1
0
Марияна
Марияна
11.06.2016 14:50
Много вкусна салата.Правила съм я и става много добре но я нямам снета.Браво за хубавата рацепта!
Искам да попитам пробвали ли сте с консервирано цвекло, защото ми подариха и ми се ще да опитам.Традиционно руско ястие.
1
0
Люси
Люси
24.06.2017 08:18
Не съм опитвала с консервирано... Сварено е цвеклото.
0
0
Люси
Люси
11.06.2016 14:55
Не, с консервираното не съм пробвала да правя. Правих с предварително сварени - продават ги в суперите. Иначе наистина е божествена.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв