gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържено Свинско»Бьоф Строганов от свинско месо

Бьоф Строганов от свинско месо

ЛюсиЛюси
Новак
2018048228
Бьоф Строганов от свинско месо
Снимка: Люси
1 / 4
14/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
6
"Заглавието може да бъде подвеждащо, но вкусът на това великолепно ястие е гарантиран"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

1, Месото нарязваме на тънки ивици.

2. Лукът нарязваме на ситно и запържваме в олиото.

3. Към лука прибавяме месото, добавяме подправките и пържим 7 минути.

4. Добавяме брашното и продължаваме да пържим, непрекъснато бъркайки още 2 минути.

5. В чашата разбъркваме киселото мляко, доматеното пюре и червения пипер. Изсипваме към месото.

6. Пържим месото, от време на време бъркайки, още 7 минути.

Готово е! Истинският бьоф е с телешко месо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: