Начин на приготвяне
1, Месото нарязваме на тънки ивици.
2. Лукът нарязваме на ситно и запържваме в олиото.
3. Към лука прибавяме месото, добавяме подправките и пържим 7 минути.
4. Добавяме брашното и продължаваме да пържим, непрекъснато бъркайки още 2 минути.
5. В чашата разбъркваме киселото мляко, доматеното пюре и червения пипер. Изсипваме към месото.
6. Пържим месото, от време на време бъркайки, още 7 минути.
Готово е! Истинският бьоф е с телешко месо.
Коментари
бефстроганов в мультиварке, бефстроганов из печени, бефстроганов со сливками"
Не е коректно да измисляте рецепта и да и слагате името на толкова известно блюдо.Поне си направете труда да прочетете истинската рецепта,преди да се излагате по този начин!