Зелен фасул със свинко
Boranija sa svinjskim mesomGreen Beans with Pork

Зелен фасул със свинко

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
6957k2k9k5
Зелен фасул със свинко
Снимка: Сия Рибагина
1 / 4
19/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции4
"Ето тази вкусотия се получава само с 2 буркана бабина зимнина Ще си оближете пръстите"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на дребни парчета като за готвене.

В тава сипете олиото и сложете парчетата месо, налейте половин чаша вода и сложете във фурната на 180 градуса да се запече за час, като периодично трябва да разбърквате.

Вземете един буркан с винтова капачка и в него сложете брашното, червения пипер, доматеното пюре и затворете с капачката. Разклатете добре буркана с ръце, така че всички съставки в него да се смесят до хомогенност.

Извадете тавата с месото, сложете зеления фасул от буркан, като изцедите течността, отгоре сложете сместа от буркана, подправете на вкус, разбъркайте и сложете отново във фурната на 180 градуса за още 20 мин.

5 минути преди края нарежете чесъна на ситно и поръсете фасула, разбъркайте и поръсете с магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: