gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Аламинути»Пълнена свежа краставица

Пълнена свежа краставица

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
7516k2k3k7
Пълнена свежа краставица
Снимка: Албена Асенова
1 / 2
23/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции2
"Чудесно допълнение към домашната ракийка! И наздраве"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Краставицата се обелва на ивички. След това се реже така, че да се получат пънчета, които издълбаваме с лъжичка. Киселото мляко се цеди в торбичка от тензух около 10 часа.

Сиренето се натрошава и се размесва добре с маслото, след което се добавят към изцеденото вече овче мляко. Чесънът се счуква добре, докато стане на каша и се прибавя към млечната смес.

Копърът, предварително измит, се реже на дребно и също се добавя. Разбъркваме добре до хомогенизиране на сместа.

С получената смес пълним издълбаните пънчета от краставици.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: