gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Класическо зеле със свинско

Класическо зеле със свинско

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
2571k3761k1
Класическо зеле със свинско1 / 7
25/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
95 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето се почиства, нарязва се на парчета, посолява се, намачква се леко и се запържва в мазнина.

Към него се добавя доматеното пюре /около 3 лъжици/, предварително нарязаното на късове и запържено до полуготовност свинско месо, сол, червен пипер, черен пипер.

Сипва се около 2 чаши вода и малко мазнина и се вари до готовност. Накрая се поръсва със ситно нарязан пресен магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: