Прясно зеле със свински кости

25/06/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 578
  • Преглеждания за месеца245
  • Преглеждания за седмицата36
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете и обезкостете свинските кости. Почистете зелето и го нарежете на ивици. Сложете го в тенджера под налягане. Добавете олиото, 1 ч.ч. прецеден бульон, червения пипер и овкусете със сол.

Обелете домата и го нарежете на парченца. Прибавете го към зелето и затворете с капака. Варете докато зелето омекне. Оставете тенджерата, докато парата излезе и отворете капака.

Прибавете обезкостеното месо и варете още 10 мин., като разбърквате от време на време. Ако е необходимо, добавете още малко бульон. Гарнирайте с магданоз.

Нож за зеле с дървена дръжка-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Нож за зеле с дървена дръжка
2.30 лв.
1.77 лв.
Виж ››

Независимо дали обичате зелето на салата или гозба, пак ще трябва да го нарежете. Това е по-лесно отвсякога със специалния нож за зеле. Има удобна дървена дръжка и може да се ползва като белачка за плодове и зеленчуци.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар