Прясно зеле със свински кости

25/06/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 963
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете и обезкостете свинските кости. Почистете зелето и го нарежете на ивици. Сложете го в тенджера под налягане. Добавете олиото, 1 ч.ч. прецеден бульон, червения пипер и овкусете със сол.

Обелете домата и го нарежете на парченца. Прибавете го към зелето и затворете с капака. Варете докато зелето омекне. Оставете тенджерата, докато парата излезе и отворете капака.

Прибавете обезкостеното месо и варете още 10 мин., като разбърквате от време на време. Ако е необходимо, добавете още малко бульон. Гарнирайте с магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар