gotvach.bg»Рецепти»Супи»Студени Супи»Таратор»Таратор с пресен чесън

Таратор с пресен чесън

NikolNikol
Чирак
5516591121
Таратор с пресен чесън
Снимка: Nikol
1 / 3
27/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме млякото с 200 мл вода и посоляваме на вкус.

Краставицата се измива добре , но не се бели, и се настъргва на едро ренде.

Пресният чесън се измива и се нарязва на ситно до зелената част на стръкчето.

Същото се повтаря и с копъра-накълцва се на ситно.

Така всички съставки се смесват и накрая овкусяваме с олиото.

По желание може да се добавят и счукани орехи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: