Традиционна яхния с грах

28/06/2016
Деси Маринова
отДеси МариноваГотвач1968561
"Вкусно по вегански или просто хем вкусно, хем веган - вижте как да си хапнете до насита "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 901
  • Преглеждания за месеца170
  • Преглеждания за седмицата47
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Започваме, като запържим брашното и червения пипер. Когато са готови, добавяме 2-3 лъжица вода и обеления и нарязан лук.

Разбъркваме и захлупваме за 10 минути, за да се задуши. Измиваме граха, аз използвах грах от консерва, и го добавяме към лука.

Едновременно с него добавяме и доматите, които сме обелили и нарязали. Задушаваме за още 5 минути.

Накрая добавяме около 300 мл вода и подправките. Когато заври, намаляваме огъня и го оставяме за още 10 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар