Кладница с масло

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9588k
30/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Не е само масло, и ароматни подправки ще добавим, за да получим тази невероятна вкусотия"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистените и нарязани гъби кладница задушаваме в маслото за кратко.

Прибавяме пресовамия чесън, сол и мащерка на вкус и готвим, докато течността започне да се изпарява.

Оставяме гъбите да се запържат до златисто.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: