Ароматна дроб сърма
Aromatična sarmica

Ароматна дроб сърма

Ароматна дроб сърма
Снимка: Веселина Константинова
1 / 7
30/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
55 мин.
Общо
70 мин.
Порции
6
"Когато става дума за дроб сарма, ви трябва най-голямата чиния, защото искате да хапнете възможно най-много"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете комплекта за дроб сърма/дроб, чревца, шкембе/ и нарежете на подходящи парчета.

Нарежете лука на ситно и го задушете в тавата с мазнината. Добавете измитият ориз и разбъркайте.

След като оризът се поизбистри, добавете агнешкия комплект, ситно нарязания джоджен и овкусете със сол.

Налейте топла вода, около 3 ч.ч. Гответе във фурна, докато оризът попие течността. Готовото ястие поръсете с черен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: