Шишчета със свинско, лук, гъби, и чушки

01/07/2016
цветослава киркова
отцветослава кирковаГотвач377192281
"Знаете, че, за да хапвате крехки свински шишчета, най-важно е да мариновате месото предварително. Цветослава е открила перфектната марината и беше така добра да я сподели с нас "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 120
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото и лукът се нарязват на едри кубчета, чушките се нарязват на широки парчета, гъбите се разрязват на четвъртинки. Смесват се продуктите за марината и се добавят към продуктите за шишчетата.

Всичко се смесва добре и се оставя за 2 часа в хладилник. След това се нижат на шишчета, като се редуват месо и зеленчуци и се пекат се на скара или грил тиган до готовност.

Поднасят се с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар