Чушки с лук и яйца

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k
4k
4k
2k
7
02/07/2016
"Директно от кухнята на баба на трапезата ви пристигат тези ароматни чушки с лук и яйца. Да ви е сладко, приятели "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 165
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • чушки - 1 бр. червена + 1 бр. зелена
  • лук - 1 бр.
  • яйца - 2 - 3 бр.
  • олио - 3 с.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • вода - 2 к.ч.
  • магданоз - пресен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме чушките. Почистваме от семената и нарязваме. Почистваме и нарязваме лука.

Смесваме чушките и лука, посоляваме на вкус , наливаме 2 каф.чашки вода, 3 супени лъжици олио, ръсваме черен пипер на вкус и слагаме да се задушават, докато омекнат.

Като останат на мазнина прибавяме разбити 2-3 яйца и изпържваме с разбъркване.

Поръсваме с нарязан пресен магданоз при сервиране.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар