Малинови лодки

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4512k2k1k5
Малинови лодки
Снимка: Monika Ivanova
1 / 3
02/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
45 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
70 мин.
Порции
3
"Еееее-ее-еее, и замириса на мореее с тези малинови лодки"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изброените продукти се сипват в голяма купа и се размесват добре докато не се получи гладко и меко тесто.

С ръце оформяте 3 фитила с дебелината на франзела, завивате ги във фолио и ги оставяте в хладилник докато стегнат (поне 2 часа).

След като маслото се е стегнало, редим ладийките в тава покрита с хартия за печене и правим вдлъбнатина в средата по цялата дължина, която пълним със сладко.

Изглеждат като лодки с пълнеж. Редят се на разстояние една от друга, защото се разливат и надигат по време на печене.

Печем в добре загрята фурма на около 220 градуса докато хванат приятен загар. След като се изпекат се оставят да изстинат и тогава се консумират.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: