Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Сладки рула»Пандишпанено руло с крем Тирамису и шоколад

Пандишпанено руло с крем Тирамису и шоколад

Пандишпанено руло с крем Тирамису и шоколад
Снимка: цветослава киркова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
35 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • яйца - 4 бр.
  • брашно - 1 ч.ч.
  • захар - 1 ч.ч.
  • ванилена захар - 1 бр.
  • крем - 1 опаковка Тирамису на д - р Йоткер
  • шоколад - 100 г млечен
  • сметана - 100 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиват се яйцата и захарта, добавя се брашното и ванилената захар, сместа се изсипва в правоъгълна тава застлана с хартия за печене.

Пече се за 8 мин. на 160 градуса, готовият блат се обръща върху мокра кърпа и се навива на руло, оставя се да се охлади.

Кремът се приготвя според указанието на опаковката и се смесва с разбитата сметана, с половината от готовия крем се намазва блатът, поръсва се с едри парчета от шоколада и се завива на руло.

Отвън се измазва с останалата част от крема и се поръсва с останалия шоколад, оставя се да се охлади.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: