Пиле със зеленчуци
Chicken with Vegetables

Пиле със зеленчуци

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k8k
Пиле със зеленчуци
Снимка: Росица
1 / 2
27/07/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
3
"Търсихме, но не открихме по-вкусна комбинация от тази - пиле със свежи зеленчуци от градината! Да ви е сладко!"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - гърди - 500 г
  • олио
  • грах - 200 г
  • царевица - 200 г
  • зелен фасул - 70 г
  • гъби - 250 г
  • броколи - 100 г
  • картофи - 3 бр.
  • домати - 2 бр
  • лук - 2 глави
  • чушки - 1 зелена и 1 червена
  • патладжани - 1 бр.
  • бульон - 1 кубче
  • соев сос - 3 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди нарязваме на парчета и запържваме. Изваждаме месото от мазнината и в нея запържваме нарязаните зеленчуци.

Слагаме запърженото месо в подходящ съд, а върху него зеленчуците, заливаме с вода колкото да покрие зеленчуците. Добавяме соевия сос и зеленчуковия бульон.

Всичко се запича при 180 градуса за около 30 мин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка: