Свинска пача супа
gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пача»Свинска пача супа

Свинска пача супа

EfrosiaEfrosia
Джедай
9434k1015k
Свинска пача супа1 / 2
20/11/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене190 мин.
Общо200 мин.
Порции4-6
"Няма значение дали е лято или е зима - супата от свинска пача може да се хапва по всяко време на годината"

Необходими Продукти

  • свинско месо - част от свинска глава
  • сол - на вкус
  • чесън
  • черен пипер
  • червен пипер - лют
  • оцет
  • яйца - сварени, за гарниране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете глава в тенджера под налягане да се свари за около 3 часа със сол на вкус. Трябва месото да се отдели от костите. Нарежете месото на дребни парченца и прецедете на 2 пъти бульона.

Сипете го в друга тенджера и сложете да ври на котлона. При нужда долейте още гореща вода и сипете месото към бульона.

Овкусете с черен пипер и още малко сол. Щом отново заври, махнете от котлона. Поднесете порция топла пача със сварено яйце, подправена със счукан чесън, лют червен пипер и оцет.

Рейтинг

5 7
4 11
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка: