Бяла пролетна сангрия с мента

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
444
1k
1k
963
5
06/07/2016
"Сангрия през пролетта - кой биотказал такова свежо предложение "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 036
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бялото вино, портокаловият сок и газираната напитка се смесват в голяма кана. Сока от лимона се изцежда при останалите като в каната се пускат само две резенчета от самия лимон.

Малините (може да използвате червени и бели за повече различни цветове в чашата) и нарязаната на кубчета с големина около 1 см ябълка се слагат при останалите съставки.

В хаванче накълцваме листата мента и ги сипваме във вече готовата сангрия. Оставя се да престои в хладилник няколко часа и се поднася добре изстудена и с кубчета лед.

Бар шейкър-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бар шейкър
9.78 лв.
7.53 лв.
Виж ››

Станете истински магьосник в приготвянето на шейкове и коктейли с нашия бар шейкър. Необходими са ви точните съставки, доза въображение и бар шейкъра, за да изумите всички с прекрасни напитки, които ще им предложите.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар