Пържена пъстърва с домашна Гарам масала
Pržena pastrmka sa domaćim garam masala začinom
gotvach.bg»Рецепти»Риба»Панирана Риба»Пържена пъстърва с домашна Гарам масала

Пържена пъстърва с домашна Гарам масала

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9564k
Пържена пъстърва с домашна Гарам масала
Снимка: Севда Андреева
1 / 2
07/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции2
"Знаете как се пържи пъстърва, запишете си обаче внимателно съставките на домашната гарам масала"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В загрят тефлонов тиган изсипете подправките, разбъркайте и изчакайте да освободят аромата си.

Преместете в хаванче и счукайте много на ситно. Получената подправка може да съхранявате в стъклен буркан.

Измийте, почистете и филетирайте рибата, посолете я и я поръсете с домашната Гарам масала на вкус.

Пържете рибата в сгорещено олио.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: