Пържено кьопоолу със зелени маслини

09/07/2016
Monika Ivanova
отMonika IvanovaМастър Шеф43410643694
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо486
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжанът и чушката запичаме на котлон, така че след като ги запарим леко, малко по-късно да можем да ги обелим.

Доматът най-лесно се бели, като се пусне във вряща вода за около минути и след това се полее с ледена такава. След като сме изпекли и обелили зеленчуците, ги пасираме и добавяме разбитите яйца, сиренето, майонезата и прясното мляко.

Сипваме мазнината в тиган и запържваме всичко заедно. Маслините нарязваме и добавяме 2-3 минути преди да свалите ястието от котлона. Може да се поднесе с люта чушка.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Илияна Димова
Благодаря за идеята, не съм правила кьопоолу с яйца и домат, харесвам рецептата
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв