Кроасанова торта

Кроасанова торта

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3118k
Кроасанова торта1 / 2
22/11/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции8-10
"Страхотна идея за торта - трябват ви само няколко кроасана и около час време, за да я приготвите"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изберете кроасани с пълнеж по ваш вкус или без пълнеж. Нарежете ги на еднакви кръгове и ги подредете във форма за кекс или тава.

Залейте ги със смес от разбитите заедно яйца, прясно мляко, захар и ванилии. Сложете кроасановата торта да се пече на водна баня до готовност.

Слага се в студена фурна първоначално на умерена температура и се пече докато хубаво стегне (около 30-40 минути). Тортата се обръща в поднос, след като се охлади. Поднесете с разбита сметана по желание.

Рейтинг

5 18
4 3
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка: