Деверига в специален сос

20/07/2016
"Знаете какво трябва да правите - следвате рецептата и десетина минути преди да извадите рибата от фурната ни звъните, за да ни кажете къде да дойдем "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо513
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства, осолява се и се овалва хубаво в царевичното брашно. Слагате я в сгорещено олио на котлона и изпържвате от двете страни.

Премествате я в тава, а през това време в тигана, където сте изпържили рибата, сипвате доматения сос, сметаната, топеното сирене, соевия сос, подправките и нарязаните маслини. Разбърквате докато сиренето се стопи и всичко се смеси хубаво.

Слагате резенчета лимон и маслини върху рибата, сипвате соса в тавата с рибата и покривате с фолио. Запичате около 25 минути на 200 градуса, след което махате фолиото и оставяте за няколко минути да се дозапече.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар