Чеснови пресни картофи с кашкавал

20/07/2016
цветослава киркова
отцветослава кирковаГотвач377192281
Приготвяне5 мин.
Готвене40 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 206
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Избират се по-едри картофи, измиват се и се правят по 4-5 разреза върху всеки един картоф, слагат се в йена с капак, добавя се вода и малко мазнина, слага се капака и се слагат да се пекат.

След около 35 мин. капака се вдига, добавя се чесънът нарязан на дребно, сол и маслото, слага се отново капака и се оставят за още 5 минути.

Накрая капака се сваля, поръсва се с настъргания кашкавал, и ситно нарязаните зелени подправки, оставя се 2-3 мин. колкото да се разтопи кашкавалът и се вадят от фурната.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар