Зелен фасул -пане

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
21/07/2016
"От името на всички любители на бирата искаме да благодарим на Добринка за това страхотно бирено мезе, което е споделила с нас "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 837
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете, измийте и бланширайте фасула в подсолена вода за 5-6минути. Отцедете и оставете да се охлади. В купа разбийте яйцата, млякото и брашното.

Прибавете подправките и нарязания на ситно магданоз.В друга купа сипете брашното за панировката.

Овалвайте шушулките първо в брашното, след това в яйчената смес и ги пускайте в сгорещената мазнина. Пържете до златисто и ги извадете върху кухненска хартия.Сервирайте с чеснов сос.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар