Супа от бакла и зелен лук

23/07/2016
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф123766226237
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо183
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме, измиваме хубаво и нарязваме лука и баклата. Слагаме в тенджера нарязаните зеленчуци и наливаме четири супени лъжици олио и половин чаша вода.

Оставяме да се задушават, докато баклата омекне. Като останат на мазнина, наливаме гореща вода и оставяме супата да се вари. Когато баклата е напълно готова, прибавяме измит ориз, ситно нарязаните копър и джоджен.

Варим още няколко минути до готовност. Снемаме супата от котлона, посоляваме на вкус и застройваме с разбити кисело мляко и яйца. Поднасяме супата гореща наръсена със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар