Панирани лучени пръстенчета
Pohovani prstenovi od lukaDeep Fried Onion Rings
gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Бирени Мезета»Панирани лучени пръстенчета

Панирани лучени пръстенчета

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k6k2k6k6
Панирани лучени пръстенчета
Снимка: Добринка Петкова
1 / 2
24/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
"Ето, мезето за бирата е готово, остава само да си кажем Наздраве!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и нарежете лука на кръгчета (пръстенчета).

Разделете белтъците от жълтъците. Разбийте белтъците на сняг.

В друга купа разбийте жълтъците с млякото, брашното и подправките. Към тях прибавете белтъците, като вече разбърквате на ръка.

Оваляйте кръгчетата първо в брашното, а след това в панировката. Пържете в сгорещена мазнина до златисто.

Извадете ги върху кухненска хартия да се отцедят.

Сервирайте със чеснов сос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: