Свинско печено с карамфил

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k4k4k3k7
Свинско печено с карамфил1 / 2
27/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото и натриваме с чесън, сол и смлян черен пипер на вкус. Завираме вода, (приблизително 2-3 чаени чаши), в която сме сложили карамфила, бахара, дафиновия лист и охлаждаме.

С получената саламура заливаме месото. Оставяме да преседи в хладилника за 2-3 часа. Изваждаме, слагаме в тавичка за печене и наливаме от саламурата.

Завиваме с фолио и печем, като от време на време заливаме със соса. Малко преди да извадим от фурната, махаме фолиото и допичаме. Поднасяме със салата от варени картофи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: