gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Печено Сирене»Сирене Саганаки в кори за баница

Сирене Саганаки в кори за баница

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k6k2k6k6
Сирене Саганаки в кори за баница
Снимка: Добринка Петкова
1 / 2
26/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете сиренето на плочки с дебелина 1 см и размер 6х6см. Разрежете всяка кора на две части. Намажете ги с разтопено масло.

В единият край сложете парчето сирене и загърнете внимателно като плик.Така направете с останалите продукти. Загрейте в тигана повечко мазнина.

Изпържете пакетчетата и ги оставете върху кухненска хартия. Поръсете ги с леко запечен сусам.

Смесете медът и оцета, полейте сиренето и сервирайте. Рецептата знам от една приятелка, която живее в Гърция.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: