gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Млечна царевица с масло и кашкавал

Млечна царевица с масло и кашкавал

Млечна царевица с масло и кашкавал
Снимка: цветослава киркова
1 / 3
26/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Готвене40 мин.
Общо45 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Царевицата се почиства от шумата и свилата (при мен остана малко свила, но нарочно не я махнах) слага се в тенджера и се вари до готовност (аз съм използвала крок пот- уред за бавно готвене), но по принцип се вари в обикновена тенджера.

Сварената царевица преместих в тавичка, поръсих със сол, добавих масло и поръсих с кашкавал. Сложих в загрята фурна за 4-5 мин. може да използвате и микровълнова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: