Картофени бомбички с топено сирене

27/07/2016
цветослава киркова
отцветослава кирковаГотвач377192281
"Поднесете тези страхотни бомбички с чеснов сос и се насладете на вкуса "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 598
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се сваряват, обелват се и се намачкват на пюре с помощта на вилица, добавя се яйцето, подправките, нарязания на дребно кромид, магданоз и копър.

С мокри ръце се оформят малки кюфтенца, в средата на всяко кюфтенце се слага по парченце топено сирене.

Разбиват се яйцата с малко сол. Кюфтенцата се потапят първо в яйце, след това във брашно и накрая пак в яйце.

Пържат се в загрято олио, и се отцеждат върху кухненска хартия. Поднесете със сос по избор. Аз поднесох с домашен сос Тартар, може и с чеснов сос.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар