gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Пилешки филенца на тиган

Пилешки филенца на тиган

Пилешки филенца на тиган
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 3
27/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции1
"Лесно и бързо - пилешки филенца на тиган"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се нарязва на парчета и поръсваме със сок от лимон, сол, черен и червен пипер и риган. Загрява се олио в тигана.

Месото се изпича, като се обръща от всички страни. Сипва се бялото вино и се оставя докато се изпари.

Може да се консумира със салата или за мезе към ледена бира. Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: