gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Хапки»Хапки с яйчен пастет

Хапки с яйчен пастет

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k4k4k3k7
Хапки с яйчен пастет
Снимка: Илияна Димова
1 / 6
29/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции1-2
"Имаме супер предложение за парти хапки, които искаме да опитате и то сега!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме яйцето. Трябва да е твърдо сварено. Като се охлади, белим и стриваме жълтъка, а белтъка скълцваме на много ситно.

Смесваме с една супена лъжица майонеза и 2 супени лъжици печен патладжан. Прибавяме и настъргано сирене.

Прибавяме пасираната скилидка чесън и разбъркваме хубаво яйчения пастет. Филиите хляб препичаме на тостер. Когато са готови изрязваме корите, намазваме с меко краве масло и нарязваме на хапки.

Слагаме в порционна чиния, а отгоре на всяка хапка поставяме по едно парченце шунка. Върху шунката слагаме от яйчения пастет. Поръсваме всяка хапка със сусам и украсяваме с листенца пресен магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: