Торта с крем, сметана и орехов крокан

30/07/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522041396
"Всяка супер майка знае как да направи страхотна торта за по-малко от половин час "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо651
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете 400 мл мляко. В купа разбийте яйцата със захарта, пудинга и останалото мляко (100мл).

Сипете сместа във врящото мляко и бъркайте докато се сгъсти. Добавете желатина, приготвен според указанието. Оставете крема да се охлади.

Разбийте сметаната с пудрата захар. Сложете в ринг един блат. Сиропирайте го със сироп и изсипете една 1/2 от крема. Отгоре сипете 1/3 от сметаната. Поръсете с половината от крокана.

Сложете втория блат, сироп, крем, сметана и крокан. Захлупете с третия блат. Сиропирайте и него, оставете тортата в хладилника за една нощ. Украсете с останалата част от сметаната или по ваш избор.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар