Хлебна разядка

Хлебна разядка
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 2
31/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции1
"Грабвайте по една печена филийка и сядайте, гладни няма да останете, жадни също"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хлябът се накисва във студена вода и щом омекне, се изцежда добре и с една вилица се намачква, да се получи каша.

Скилидките чесън се пресоват и прибавят при хляба. Сипва се киселото мляко, сол на вкус, смлени орехи и всичко се разбърква добре.

Поднасяме хлебната разядка с пресен магданоз и охладена. Може да се намаже на филия хляб или към порция меса.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: