Празнична капама Лукс
Praznična kapama Luksuz

Празнична капама Лукс

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k6k2k5k6
Празнична капама Лукс
Снимка: Добринка Петкова
1 / 4
31/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене180 мин.
Общо200 мин.
Порции4
"Тази капама е толкова завладяващо вкусна, че с нея всеки ден е празник"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесете соевия сос, чили соса, горчицата и черен пипер.Оваляйте свинските пържоли в сместа.От пилешкото филе направете 4 пържолки.

Тях също оваляйте в маринатата. Сложете в гювеча половината от ситно нарязаното зеле смесено с нарязания лук. Наредете свинските пържоли.

След това сложете пилешките. Нарежете гъбите на филийки и ги сложете в гювеча. Кашкавала и бекона нарежете на кубчета. Поръсете ги върху гъбите, отгоре наредете наденичките и карначетата.

Покрийте с останалото зеле, налейте виното и същото количество вода. Поръсете с червен пипер и олио. Печете гювеча на 180 градуса около 3часа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: