gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Кекс»Икономичен пандишпанов кекс

Икономичен пандишпанов кекс

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k6k2k5k6
Икономичен пандишпанов кекс
Снимка: Добринка Петкова
1 / 5
31/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции10
"Не е важно колко са продуктите, а какъв е майсторът"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделете белтъците от жълтъците. Разбийте белтъците на сняг.

Постепенно добавете захарта, като продължавате да разбивате. Добавете жълтъците един по един.

Разбъркайте и прибавете пресятото брашно и ванилията, като вече разбърквате с шпатула внимателно.

Изсипете сместа в намаслена и поръсена с брашно форма. Печете на 180 градуса 25-30 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: