Панирана кладница
Deep Fried Oyster Mushrooms

Панирана кладница

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3122k
29/11/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
"Казват, че най-вкусната гъба е панираната кладница, и ние сме склонни да се съгласим с това!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите и ги бланширайте за кратко в кипяща вода.

Овалвайте всяка гъба в разбито яйце, брашно, накрая в бира и пържете в сгорещена мазнина.

Панираните гъби са перфектното бирено мезе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 9
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: