Задушено свинско джоланче с чесън и моркови

15/08/2016
"Ароматен свински джолан, който се топи в устата!"
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 743
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете морковите и ги нарежете на колелца. Обелете скилидките чесън и ги срежете на по две.

Вземете парче фолио. Сложете овкусеното джоланче със сол и червен пипер. Добавете кръгчета моркови и парченца чесън.

Поръсете с олио и увийте добре. По същия начин постъпете и с другото джоланче. Сложете ги във фурната и печете около 1 час и 15-20 минути. Джоланчетата са готови, когато месото се отделя от костта.

Поднесете с парче лимон.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар