gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Песто»Спаначено песто

Спаначено песто

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k8k
17/08/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
4
"Пролетни изкушения за любителите на Италианската кухня - песто от спанак"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се пасират до получаването на хомогенна смес. Опитайте пестото и ако е необходимо овкусете допълнително.

Прехвърлете пестото в бурканче и го залейте с малко зехтин, който ще предотврати промяна в цвета и вкуса.

Съхранявайте в хладилник.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: