gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Колбаси»Печен боб с наденица

Печен боб с наденица

Печен боб с наденица
Снимка: Веселина Константинова
1 / 11ВИДЕО
20/08/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
100 мин.
Порции
6
"Ами това е...лесно, познато, много любимо, защото е винаги супервкусно Бон Апети!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте боба, покрийте го с вода и го сложете да заври. След като заври, изхвърлете водата и добавете нова, като покриете боба и налеете още толкова вода.

Добавете ситно нарязаните лук, морков и чушка. Сварете боба до готовност.

Загрейте олиото в тава, добавете червеният пипер и доматеният сок. Запържете леко.

Изсипете фасула в тавата, овкусете със сол и добавете наденицата, нарязана на желаните от вас парчета.

Печете боба, докато ястието получи кафеникав загар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
512
40
30
20
10
Дай твоята оценка: