Печен боб с наденица

Печен боб с наденица
Снимка: Веселина Константинова
1 / 8
20/08/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции6
"Ами това е...лесно, познато, много любимо, защото е винаги супервкусно Бон Апети!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте боба, покрийте го с вода и го сложете да заври. След като заври, изхвърлете водата и добавете нова, като покриете боба и налеете още толкова вода.

Добавете ситно нарязаните лук, морков и чушка. Сварете боба до готовност.

Загрейте олиото в тава, добавете червеният пипер и доматеният сок. Запържете леко.

Изсипете фасула в тавата, овкусете със сол и добавете наденицата, нарязана на желаните от вас парчета.

Печете боба, докато ястието получи кафеникав загар.

Рейтинг

5 12
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: