Пилешка кавърма в гювечета

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
438
3k
712
2k
2
22/08/2016
"Вкусна и лесна за приготвяне кавърма в гювече!"
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо47 350
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на хапки, сипете в дълбок тиган олиото и сложете месото, добавете нарязания лук, настъргания домат, доматеното пюре и водата.

Оставете да се задушава на тих огън за 5 минути.

Овкусете с подправките и виното и прехвърлете в гювечета. Печете във фурната за още 25-30 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар